Mateřská škola Katusice Novinky Změna v uzavření mateřské školy v červenci a srpnu, rekonstrukce

Změna v uzavření mateřské školy v červenci a srpnu, rekonstrukce

Vážení rodiče,

obdrželi jsme v těchto dnech skvělou zprávu o tom, že byla získána dotace na plánovanou rekonstrukci budovy mateřské školy. Je to určitě pozitivní informace, ale souvisí s tím mnohé prázdninové práce a organizační záležitosti. V prvé řadě jsme museli oddálit otevření MŠ v srpnu z 8. na 15. 8. 2022, protože i ve Sluníčkové třídě budou muset proběhnout nějaké změny a úpravy. MŠ bude tedy otevřena od 15. 8. a děti se budou vzdělávat ve třídě Sluníčkové. Omlouváme se za možné vzniklé komplikace, ale doufáme, že jsou pochopitelné.

O dalším vývoji Vás budeme informovat v druhé polovině srpna. Věříme, že to společně zvládneme a budeme se těšit na nové prostory :-).

Z výše uvedených důvodů jsme naplánovali schůzky rodičů již v měsíci srpnu právě proto, abychom si mohli říci podrobnosti následujícího školního roku. Pro rodiče dětí, pro které bude příští rok rokem povinně předškolním (třída Duhová), se schůzka uskuteční 25. 8. 2022 od 15:30 hod.,

a pro rodiče dětí, které již naší mateřskou školu navštěvují a pro které příští školní rok ještě nebude povinně předškolním (třída Sluníčková a Kytičková), jsme schůzku naplánovali na 30. 8. 2022 od 15:30 hod.

Se změnou otevření MŠ v srpnu souvisí i výše školného za měsíc srpen: červenec 0,- Kč, srpen 300,- Kč

Děkujeme za pochopení, přejeme hezké léto a budeme se těšit na viděnou

Za celý kolektiv MŠ Vás zdraví Helena Kučerová, řed. školy